Hvad siger vores kunder

Intet er vigtigere end vores kunders vurdering af de ydelser, der bliver købt hos os. Her kan du se et udpluk af de tilbagemeldinger, vi har fået og som er med til at sikre, at vi hele tiden udvikler os til gavn for alle vores kunder.

Dansk Hanggliding & Paragliding Union

"Vi havde stor fornøjelse af Ulrikka’s store erfaring og viden i forbindelse med “kursus for bestyrelsesmedlemmer i frivillige organisationer” hvor både DHPU centrale bestyrelse samt klubbestyrelser deltog.

Super inspirerede og masser til værktøjskassen og konkrete ting som der kan arbejdes videre med i de forskellige bestyrelser."

- Steen B. Poulsen
Bestyrelsesmedlem DHPU 

LOF’s Landsorganisation

”Ulrikka hjalp os med at sætte fokus på formandens ledelsesrolle.

Super kompetent formidling af teori og praksis som gav deltagerne stort udbytte.”

- Per Paludan Hansen
sekretariatsleder

Penta Advokater

"Ulrikkas baggrund i organisationsverden og viden om medlemsdemokrati har været uhøre nyttig, da en af mine kunder skulle have nye vedtægter.

Såedes har Ulrikka været procesmager og -styrer, herunder skrevet udkast til nye vedtægter, mens jeg som advokat og formandskabet har kunne fokusere på de konkrete problemstillinger, der skulle omfavnes i de nye vedtægter"


- Allan Sørensen
advokat

Venstre København

"Som nyvalgt formand var det vigtigt for mig at komme godt fra start og Ulrikka inspirerede mig til at blive godt forberedt til opgaven. 

Ulrikka har bidraget med input til bestyrelsens fokus og nu har alle en bedre indsigt i hvilke forventninger vi har til hinanden og hvilken rolle og ansvar den enkelte har."


- Lars Magnus Lund Christensen
formand

Landbrug og Fødevarer

"I gennem flere år har jeg jævnligt mødtes med Ulrikka for at få sparring på min rolle og funktion i en politisk styret organisation.

Ulrikkas erfaring og personlighed gør, at vi altid har en interessant og givende drøftelse om både større og mindre forhold i mit virke. Ligesom jeg har brugt hende til at facilitere en strategiproces."


- Lone Andersen
viceformand

Venstres Landsorganisation

"Vi lånte Ulrikkas krøllede hjerne til at sammensætte noget af Venstres Folkemøde program i 2018.

Både for at få ny inspiration indenfor vores udvalgte temaer, men også nye ideer til hvordan vi afviklede programpunkterne, så det enkelte punkt blev spændende at være en del af.

Og vi var simpelthen så tilfredse."


- Trine Korsgaard
souschef 

for.an

 • Adresse

  Solevadvej 44
  5690 Tommerup

 • Telefon

  +45 20 85 46 31
 • E-mail

  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • CVR

  3387 2992